Personvernserklering

Personvernerklæring

På denne nettsiden brukes det cookies (informasjonskapsler).

Ved å bruke nettsiden med informasjonskapsler påslått i nettleseren, godtar du at nettsiden lagrer informasjonskapsler som gjør det lettere for oss å gi deg relevant innhold som kan være nyttig for deg. Dersom du ønsker det, kan du enkelt slå av informasjonskapsler i nettleseren din.

Nettsiden bruker følgende informasjonskapsler:

Google Analytics
Når du besøker www.forspesialisten.no, lagres det informasjon som brukes til å analysere bruken av nettstedet ved hjelp av Google Analytics.

Analysen brukes for å justere innhold og design av nettsiden, slik at du skal kunne finne den informasjonen du leter etter enda lettere.

Siden er linket til Google Analytics slik at informasjonen som lagres kan brukes til å gi deg mest mulig relevante annonser i Google, eller i Google sitt annonsenettverk.

Søk som gjøres på nettsiden blir lagret i Google Analytics. Dette er også for å kunne justere innhold og design og på den måten gi deg en bedre brukeropplevelse.

Google Analytics, en tjeneste som eies av Google, setter inn flere Informasjonskapsler for å gjennomføre denne analysen. Se Google sin vilkår for personvern for mer informasjon.